Nationale DorpenTop 2022

Economics

Goirle

Took place on Jun. 22, 2022

Op woensdag 22 juni organiseert RegioBank de tweede editie van de Nationale DorpenTop. Dit jaar strijken we neer in Goirle in Noord-Brabant! De Nationale Dorpentop wordt georganiseerd voor iedereen die zich betrokken voelt bij de economische en sociale ontwikkelingen in de regio. Adviseurs, klanten en andere betrokkenen bij RegioBank zijn welkom als deelnemer, maar ook ondernemers, bestuurders, politici, wetenschappers en anderen die meer willen weten over Buurtzaamheid en / of daar zelf ook een actieve rol in willen spelen.

Het programma

Op 22 juni staan experts, lokale ondernemers, politici én Zelfstandig Adviseurs in Goirle stil bij de economische en sociale ontwikkelingen in alle Nederlandse regio’s. De middag wordt geopend door de burgemeester van Goirle, Mark van Stappershoef, en is interactief, inspirerend en er valt veel te ‘halen’. Tijdens drie tafelgesprekken gaan Cindy de Koning en RegioBank directeur Rein Wispelweij in gesprek met diverse interessante sprekers.


12:30 – 13:00 uur - Inloop
13:00 – 14:00 uur - Lunch
14:00 – 16:30 uur - Programma
16:30 – 18:00 uur - Borrel

Over RegioBank

Al meer dan 100 jaar is RegioBank de bank in de buurt. Via zo’n 475 Zelfstandig Adviseurs zijn we altijd dichtbij. Daardoor weten we hoe belangrijk een fijne buurt is waarin mensen elkaar tegenkomen, naar elkaar omkijken en samen dingen ondernemen. Zodat iedereen er met veel plezier kan wonen, werken en leven.