AAE BV

Thesis Internship

Eindhoven

Up to 32 hours

Starts all year through

Published on February 17, 2022

Stage

Wil jij het mooie Finance vak beter leren kennen? En wil jij dat doen binnen een snelgroeiend familiebedrijf waar de begrippen ‘hightech’ en ‘innovatief’ centraal staan en waarbij dagelijks de grenzen van de techniek worden opgezocht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste en gedreven student die bij ons een opdracht/scriptie tot een goed einde wil brengen. Door de snelle groei van ons bedrijf en de branche waarin we actief zijn, zijn er namelijk volop uitdagingen en mogelijkheden waarbij we wel wat hulp kunnen gebruiken! Denk daarbij bijvoorbeeld aan het verbeteren van onze financiële rapportages op basis van Power BI, het uitvoeren van analyses voor onze klanten of het uitrollen van nieuwe functionaliteiten van ons ERP systeem. 


AAE

Wij zijn AAE: leading edge, innovatief en hightech. Dit maakt ons hechte familiebedrijf tot de ambitieuze, internationale machinebouwer die we vandaag de dag zijn. Met bijna 400 medewerkers ontwikkelen en vervaardigen wij producten op basis van grensverleggende technologie. Dit doen wij voor een grote groep van verschillende klanten waaronder ASML, VDL, Lumicks, Bosch en Heineken. Hierdoor dragen wij een steentje bij aan een slimmere, mooiere, meer duurzame en simpelweg leukere wereld. ‘We move the world happily forward by providing groundbreaking high tech solutions’. Onze cultuurwaarden zijn niet voor niets: Ambitious, Can-do, Human en Together. We leggen de lat hoog, zijn vastberaden, betrokken bij onze mensen en doen het samen. Daar ligt onze kracht.


Wat wij bieden

-       De mogelijkheid om een meewerk- of afstudeerstage te doen op de afdeling Business Control in             een hightech productieomgeving. 

-       Een gezellig en hecht team met een informele en professionele werkomgeving

-       Flexibiliteit wat betreft de start en duur van je stage

-      Een marktconforme stage- en reiskostenvergoeding


Meer weten?

Wil je meer weten, neem dan gerust contact op met Daan Wijnands (daan.wijnands@aaebv.com of 0492-541861)

Apply now