Achmea

Traineeship

Amsterdam

Up to 40 hours

Starts all year through

Published on February 14, 2022

Traineeships bij Achmea

Het levensgeluk van 10 miljoen klanten. Dát is waar wij ons dagelijks samen voor inzetten. We schaven aan risicomodellen, verbeteren onze websites en bedenken marketinguitingen. Alles met maatschappelijke impact. Meer dan ooit hebben wij behoefte aan Hartlopers: Iemand die zijn hart volgt, voorop loopt in zijn vakgebied en zijn talent inzet voor een gezonde en veilige samenleving. Wordt Hartloper binnen een van onze traineeships én loop met ons mee! 

 

Persoonlijk en vakinhoudelijk de top bereiken bij de meest innovatieve en grootste verzekeraar van Nederland? Bij Achmea kan het. Met 3 verschillende traineeships bepaal jij welke route je neemt. Alles draait bij ons om innoveren met maatschappelijke impact en daar ga jij onderdeel van uitmaken. Of je nu start als trainee in het Management, IT Management of Financieel Management Traineeship: het is helemaal aan jou. 

 

Met een traineeship helemaal afgestemd op jouw wensen en ideeën stomen we je klaar voor de toekomst. Je eigen toekomst om precies te zijn. Centraal staat jouw persoonlijke leiderschap en het ontdekken van Achmea als verzekeraar en werkgever. In 2 jaar tijd kom je erachter wie we zijn, wat we doen én hoe je het beste uit jezelf haalt. Haal het maximale uit je sterkste punten en werk aan de skills die je extra wilt ontwikkelen. Een traineeship bij Achmea is er voor jou. 


Elk traineeship ziet er inhoudelijk anders uit. Daarnaast zijn er overeenkomsten. 

·        Je werkt aan 4 verschillende opdrachten waarin jij je talenten laat zien;

·        Al onze trainees volgen een persoonlijk ontwikkeltraject, waarbij je gecoacht wordt door (oud-)trainees, een mentor, managers en andere collega’s. Handig om mee te sparren en waardevolle contacten die je verder op weg helpen. 

·        Je vormt een hechte groep met trainees die tegelijk met je starten, door samen een extern ontwikkelprogramma (Meeting of Minds) te volgen. Tijdens deze bijeenkomsten wordt jouw ontwikkeling ondersteund door een persoonlijk leiderschapsprogramma en een coach.

 

Bij Achmea vormen trainees van alle 3 verschillende traineeships een hechte groep die veel onderneemt. Boottochten, weekendjes weg, borrels en andere uitstapjes ondernemen ze samen. De onderlinge verbinding en betrokkenheid met elkaar is groot. Een traineeship bij Achmea is daarom meer dan een goede start van je carrière. Lees hier ervaringen van onze trainees en het verschillende tussen de 3 verschillende traineeships. 


Wat jou uniek maakt als trainee

·        Je hebt een afgeronde wo-master;

·        Je overziet het grotere geheel, onderscheid hoofd- van bijzaken en legt verbanden tussen verschillende soorten informatie;

·        Je neemt verantwoordelijkheid in verschillende omstandigheden. Je zorgt dat er actie wordt ondernomen daar waar jij invloed kan uitoefenen en maakt hierin gedane beloftes waar;

·        Jij neemt de lead in jouw ontwikkeling. Je reflecteert op je eigen opstelling en gedrag en neemt feedback serieus. Op basis hiervan onderneem jij acties om jouw gedrag, vaardigheden en competenties te vergroten;

·        Jij durft dingen net iets anders te doen. Je vormt een persoonlijke visie op zaken die een maatschappelijke impact hebben en uit deze ook wanneer deze niet door anderen wordt gedeeld;

·        Je kunt overtuigend advies geven en je bent in staat anderen in beweging te brengen

 

Mensen verschillen, gelukkig maar. Wij geloven erin dat diversiteit ons helpt om tot de beste oplossingen te komen. Elke dag werken we daarom aan een nog meer diverse en inclusieve omgeving, waarin iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn. Samen werken we aan een gezonde, veilige en toekomstbestendige samenleving.


Wat wij bieden

Met alle verschillende mogelijkheden binnen Achmea krijg jij de ruimte om jouw ideeën uit te voeren. Ontplooi jezelf tot één van de belangrijkste schakels binnen Achmea.

 

Daarnaast krijg jij:

·        startsalaris van €2.679,- in 2021 (o.b.v. een 34-urige werkweek) met een halfjaarlijkse verhoging van circa €100 na het afronden van elke opdracht;

·        ontwikkelingsmogelijkheden: via een extern leiderschapsprogramma, mentor, buddy en betrokken collega’s;

·        naast 136 verlofuren per jaar (o.b.v. een 34-urige werkweek), een persoonlijk keuzebudget opgebouwd uit 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en 3,85% bovenwettelijk verlof. Je kiest zelf of je dit budget laat uitbetalen, spaart of dat je er verlofuren van koopt;

·        een aantrekkelijke reiskostenvergoeding voor het openbaar vervoer met eerste klas business card;

·        de ruimte en het vertrouwen om zelf je werktijden- en dagen in te delen, zowel thuis als op kantoor.


Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Solliciteren doe je via de online Achmea TalentPitch. Deze bestaat uit verschillende onderdelen: een capaciteitentest, persoonlijkheidsvragen, motivatievragen, een situationele test en een Learning Agility. Vervolgens een persoonlijk gesprek met een recruiter en een trainee. Als we beiden een match ervaren, nodigen wij je graag uit voor onze selectiedag. De volgende dag hoor je of je kan starten als trainee in maart of september (afhankelijk van de periode waarin je solliciteert).

 

Meer weten?

Onze traineeships starten op 1 maart (vacature opent in oktober) en 1 september (vacature opent in maart). Maak een jobalert aan, zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures!

 

·   Vragen over het IT Management Traineeship? Neem contact op met Kay-Lee Hendriks

    Kay-Lee.Hendriks@achmea.nl / 0651083311.

· Wil je meer weten over het Management of Financieel Management Traineeship? Neem contact op met Noor Kok Noor.Kok@Achmea.nl / 0610882913.

Apply now