Jumbo Supermarkten

Traineeship

Eindhoven

Up to 40 hours

Starts in August

Published on April 17, 2023

Je bent net klaar met studeren en gaat op zoek naar je eerste baan. Die kies je niet zomaar, die moet bij je passen én zich kunnen aanpassen aan jouw ambities. Jumbo biedt je de kans om jezelf te ontwikkelen én jezelf te ontdekken met ons ‘Management Traineeship’.  

Wij zijn op zoek naar winnaars. Zij die anders kunnen denken en doen dan anderen. Zij die overal kansen zien. En deze kansen willen grijpen en hier risico voor durven nemen. Jij kijkt vooruit en zoekt je grenzen op. Jij hebt focus en lef! Jij wil de retailwereld op zijn kop gaan zetten en samen met je collega’s bouwen aan onze unieke formule.

Het Management Traineeship

Tijdens het Management Traineeship dagen we je uit elke dag meer te leren en een heel bijzonder pad te bewandelen, waarbij je optrekt met een groep toppers in ons vakgebied. Je houdt je dagelijks bezig met onze klanten de leukste boodschap te bezorgen en om van Food Retail een Food Experience te maken. Zo maken we echt impact, op de maatschappij en op jouw loopbaan. 

Als Management Trainee bij Jumbo doorloop je een traject van 3 jaar waarin je 3 verschillende functies vervult. In het tweede jaar ga je aan de slag op de winkelvloer en stuur je een team van minimaal 50 collega’s aan om je leidinggevende skills te ontwikkelen. Daarnaast vervul je functies op ons hoofdkantoor binnen de afdeling Marketing, Buying & Merchandising, Formule, Technology & Data, E-commerce of HR. Zo werk je bijvoorbeeld aan de commerciële doorontwikkeling van de unieke Jumbo formule met betrekking tot onze nieuwe winkelconcepten of het assortiment. Of je draagt bij aan de ontwikkeling van de nieuwe campagnes met bijvoorbeeld Frank Lammers en Max Verstappen. Houd jij meer van data? Bouw dan mee aan onze systemen om nog betere productaanbevelingen aan onze klanten te doen. Jij bent van alle markten thuis en er zijn oneindig veel kansen om jezelf te ontwikkelen.   

Ben jij:

Naast dat jij beschikt over het unieke Jumbo DNA, is het belangrijk dat je:

 • 0 tot 1 jaar werkervaring hebt
 • Over academisch werk- en denkniveau (HBO/WO) beschikt
 • De Nederlandse taal zeer goed beheerst, zowel schriftelijk als mondeling
 • Beschikbaar van 1 september 2023 bent (startmoment van het traineeship)


Wat je van ons krijgt

We bieden je mogelijkheden om door te groeien, werk waar je impact mee maakt, de gezelligste collega’s, uitdaging op uitdaging, de vrijheid om te ondernemen en een toekomstperspectief. Daarnaast kun je het volgende van ons verwachten:

 • 3 toffe functies waarvan 1 in de winkel en 2 op ons hoofdkantoor, zodat je kunt ontdekken waar je energie van krijgt en wat écht bij je past
 • Een lease auto
 • Een concurrerend startsalaris van €3.508 per maand met aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden tijdens je traineeship
 • Een jaarlijkse bonus van maximaal 5% van je jaarsalaris
 • Naast 3 keer een hele toffe job waarbij je leert van echte praktijkuitdagingen, bieden we je een mooi persoonlijk ontwikkelprogramma om meer impact te maken als young professional.
 • Een persoonlijk ontwikkeltraject toegesneden op jouw ontwikkeldoelen waarbij je maximaal samen leert met je collega trainees
 • Eens per 4 weken volg je samen met je mede-trainees verschillende inspirerende trainingen en masterclasses om jezelf te blijven ontwikkelen. Van effectief beïnvloeden, tot projectmanagement tot overtuigend presenteren tot coaching
 • Een groot netwerk van Jumbo Young Professionals met verschillende fun- en netwerkevenementen zodat je je collega’s beter leert kennen en kennis op doet uit andere vakgebieden
 • Je ontvang 10% korting op je boodschappen, dit wordt uitbetaald met je salaris

Solliciteer vóór 16 april als Management Trainee. Eind week 17 nemen we contact met je op over het vervolg van je sollicitatie. 


Apply now