30e Tilburgse Fiscale Bedrijvendag

Deloitte, ABAB, Baker Tilly, BDO, Belastingdienst, CROP, De Beer, EY, Govers, HLB Witlox van den Boomen, Joanknecht, Koenen en Co, KPMG Meijburg & Co, Wesselman, Mazars, PwC, RSM, Van Oers

Tax

Tilburg

Took place on Mar. 7, 2023 - Mar. 7, 2023

Subscriptions closed on Feb. 20, 2023

Dit jaar zal de 30e Tilburgse Fiscale Bedrijvendag plaatsvinden op dinsdag 7 maart 2023 in het Koning Willem II Stadion. Dé dag voor de fiscale student aan Tilburg University. Er zullen maar liefst 18 kantoren aanwezig zijn, zodat jij de kans krijgt om hen beter te leren kennen.

We zullen de dag aftrappen met een interessante gastspreker, namelijk Niels Boef, de voorzitter van de NOB. Vervolgens beginnen we met drie bedrijvenrondes, waar verschillende kantoren je een kijkje geven in hun bedrijf. Na deze drie rondes vindt er een heerlijke 3-gangenlunch plaats, waarbij het mogelijk is om vast in contact te komen met bedrijven. Na de lunch zal de laatste bedrijvenronde aanvangen en daarna zullen er twee workshops/lezingen plaatsvinden. Een workshop van wake up student over het twintigers dilemma, en een lezing over onderhandelen.

Ook heb je de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de aanwezige kantoren. Tijdens deze gesprekken kun je allerlei vragen stellen aan fiscale medewerkers die al (jaren) in de praktijk werkzaam zijn, waardoor je je kunt oriënteren op eventuele werkstudentschappen of stages om fiscale vakkennis op te doen. Misschien sleep je zelfs wel dat fantastische werkstudentschap of die mega leuke stage binnen!

De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel!

De uiterste inschrijfdatum voor kennismakingsgesprekken is 13 februari.
Ben jij enkel geïnteresseerd in het leren kennen van kantoren, dan kan jij je tot en met 20 februari inschrijven.

Niet-leden kunnen contact opnemen met bestuur@smeetskring.com om zich voor deze dag aan te melden.

Deelname aan deze dag kost:
Voor leden: €7,50
Voor niet-leden: €10.-