Investment Risk werkstudent – Monitoring & Analysis

PGGM

Working Student

Utrecht

Up to 24 hours

Starts all year through

Published on August 02, 2022

Jouw rol

PGGM beheert 250 miljard euro aan pensioengelden. Daarvan is ongeveer 25% belegd in private beleggingscategorieën. Risk Analysis heeft een belangrijke positie in het beleggingsproces: van begin tot eind. Vanuit de tweede lijn brengen wij alle financiële risico’s in kaart en komen tot een onafhankelijk eindoordeel bij elke nieuwe private investering. Ook monitoren we gedurende de looptijd van een belegging hoe het ermee gaat en doen we onderzoek naar lange termijn (markt)trends en risico’s.


Als investment risk werkstudent bij Risk Analysis doe je vanaf het eerste moment research, in grotere projecten en zelfstandig. De researchonderwerpen staan dicht op de beleggingen en plaatsen de beleggingen in de context van grotere thema’s , zoals duurzaamheids- of inflatierisico. Hierdoor kom je in aanraking met veel verschillende onderwerpen en is je leercurve ontzettend steil.


Wil je weten hoe het is om als researcher bij Risk Analysis bij PGGM te werken? Lees dan het verhaal van Karin Lurvink

Jouw afdeling binnen PGGM

PGGM heeft als pensioenuitvoeringsorganisatie de missie om mensen te helpen bij het realiseren van een waardevolle toekomst. Maatschappelijk betrokken en duurzaam handelen zijn daarbij onze uitgangspunten. Vanuit Zeist werken zo’n 1.500 medewerkers aan de oude dag van miljoenen Nederlanders.

 

Je gaat aan de slag binnen het Risk Analysis team: een collegiaal, sociaal en hecht team met 15 betrokken en gedreven risk-collega’s die samen bepalen waar de prioriteiten liggen. De collega's ondersteunen elkaar om te groeien als professionals en worden hierin volledig gefaciliteerd door de teammanager op wie je altijd een beroep kan doen. Het team vindt onderling contact belangrijk, dus worden er gezellige teamuitjes, borrels en gezamenlijke lunches georganiseerd.

Jouw achtergrond

Je bent proactief en nieuwsgierig en gebruikt dit bij het in kaart brengen van risico’s. Je hebt er geen moeite mee om door veel informatie te pluizen en bent in staat om hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden. Ook maak je makkelijk contact met anderen en zoek je graag de samenwerking op om elkaar te ondersteunen. Jij hebt:

•                   academisch werk- en denkniveau.

•                   een academische bacheloropleiding afgerond en je volgt momenteel een (pre-)master.

•                   kwalitatieve of kwantitatieve onderzoeksvaardigheden (academische papers lezen, het verzamelen en analyseren van data, schrijven, presenteren).

•                   goede planningsvaardigheden.

•                   affiniteit met economische vraagstukken, beleggingen en verantwoord beleggen (één van de speerpunten van PGGM).

Wat wij bieden

PGGM staat bekend om goed werkgeverschap. We belonen onze medewerkers voor hun inzet en hechten veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé. Uiteraard zien we graag dat jij je verder ontwikkelt en daarom ondersteunen we je hierin. Je mag rekenen op:

•                   minimaal twee dagen werk waarin je veel vrijheid hebt om je werkweek in te delen;

•                   een bruto maandsalaris in schaal 4 van de PGGM CAO;

•                   een eindejaarsuitkering van 7,5%;

•                   Ruim 26 vakantiedagen (o.b.v. 36 uur);

•                   flexibiliteit in werktijden en thuiswerkmogelijkheden;

•                   een goede pensioenregeling als deelnemer van pensioenfonds PFZW;

•                   een ruim opleidingsbudget voor interne en externe trainingen of opleidingen met veel vrijheid voor eigen invulling;

•                   een collectieve ziektekostenverzekering bij CZ. Je krijgt korting op de basisverzekering en aanvullende pakketten van CZ.

 

Voor meer informatie over onze CAO en arbeidsvoorwaarden, klik hier.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Meryem el Ajjouri (Campus Recruiter) via 06-51064717 of meryem.el.ajjouri@pggm.nl. Wil je eerst een informeel gesprek met één van de teamleden hebben? Je bent van harte welkom voor een virtuele kop koffie.

 

De deadline om te solliciteren op deze vacature is 12-08-2022

Apply now