Vermetten

Job

Tilburg

Up to 40 hours

Starts all year through

Published on June 30, 2022

Wie is Vermetten?

Deskundig, daadkrachtig en doeltreffend. Zonder gedoe. Dat is Vermetten. Wij zijn gevestigd in Gilze, Tilburg, Diessen, Roosendaal, Waalwijk, Made en Etten-Leur. Verspreid over deze vestigingen werken ongeveer 250 collega’s. Elk kantoor is kleinschalig en overzichtelijk waardoor iedereen elkaar goed kent. Mét de professionaliteit van een grote organisatie. Samen dragen wij de zorg voor onze MKB-klanten en voorzien wij ze van de juiste adviezen.

De auditpraktijk van Vermetten werkt centraal voor alle vestigingen en klanten vanuit onze locatie in Gilze. Met 10 professionals bedienen we een divers pakket aan MKB klanten, waar je – juist vanwege het MKB karakter – nog écht een band kunt opbouwen met jouw klanten.


Wat doe je als controleleider bij Vermetten?

Jij coördineert de uitvoering van uiteenlopende controleopdrachten. Dat doe je uiteraard niet alleen, maar met een of enkele (junior) assistent accountants en onder begeleiding van een eindverantwoordelijk accountant. Voor klanten ben jij het visitekaartje van Vermetten.

Geen enkele week is hetzelfde, want iedere klant én opdracht is weer anders. Je richt je als controleleider onder andere op:

 • coördineren van interim- en eindejaarscontroles;
 • begeleiden van collega’s met minder ervaring tijdens controleopdrachten. En dat gaat je prima af, want je hebt tenslotte zelf ook in hun schoenen gestaan;
 • in kaart brengen van administratieve processen en interne beheersingsmaatregelen;
 • dossiervorming en kwaliteit, want samen met je collega’s houd jij de richtlijnen van de beroepsgroep goed in de gaten.


Wat bieden wij jou?

Een baan waarin werkplezier en vrijheid centraal staan. Je komt binnen in een informele organisatie met korte lijnen. Hét verschil maken we met onze cultuur. Zonder gedoe is de kapstok voor onze samenwerking en omgang met elkaar en met onze klanten. Ongedwongen, altijd professioneel en met ruimte voor eigen keuzes in je carrièrepad. Het gaat tenslotte om jouw werkplezier en ontwikkeling.

Daarbij maken we het graag gezellig met elkaar gedurende een werkdag. Interesse in elkaar, even het weekend evalueren en elkaar helpen waar nodig. Het klinkt zo eenvoudig en juist déze kleine dingen maken een wereld van verschil.

Verder bieden we jou:

 • Een marktconform salaris. Klinkt lekker cliché, en dat is het wellicht ook, maar wij vinden het belangrijk om je te belonen conform de verantwoordelijkheid die je als controleleider draagt;
 • Een leaseauto met vrije keuze binnen jouw budget;
 • 27 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Ondersteuning bij het bereiken van je RA-titel, evenals overname van een eventuele studieschuld;
 • Deelname aan externe bijeenkomsten, cursussen en andere evenementen;
 • Een goede pensioenregeling én een WIA-verzekering;
 • Flexibele werktijden;
 • Een bonusregeling bij het aanbrengen van nieuwe klanten;
 • Oh ja, en niet te vergeten een gezellige en actieve personeelsvereniging in Gilze.


Wie ben jij?

Je bent een ambitieuze auditprofessional die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Je weet wat je wilt: doorgroeien naar tekenend accountant, waarbij je een gezonde werk-privé balans belangrijk vindt (en wij ook). Je wordt enthousiast van het bezoeken van diverse klanten en bent nieuwsgierig naar wat hen drijft. Het analyseren van bedrijfsprocessen en risico’s is jouw kracht.

Tenslotte:

 • heb je de RA-opleiding afgerond of zit in de eindfase van de (praktijk)opleiding;
 • heb je ervaring als (junior) controleleider binnen een auditpraktijk.


Kennis maken

Ben je enthousiast geworden van ons profiel én de vacature, stuur dan je sollicitatie via de solliciteerbutton hieronder. Wil je graag meer weten over de functie en/of over Vermetten? Neem dan contact op met Suzanne de Kort, HR adviseur, via 0161 - 45 60 56 of stuur een appje naar 06 - 28 74 42 63.

Apply now