Wijs Accountants

Internship

Eindhoven

Up to 40 hours

Starts all year through

Published on May 11, 2023

Als stagiair bij Wijs Accountants krijg je de mogelijkheid om veel aspecten van het werk mee te maken. Je maakt onderdeel uit van een team dat controlewerkzaamheden uitvoert bij onderwijsinstellingen en kinderopvangorganisaties. Of je nu bezig bent aan een concrete stageopdracht of niet, meewerken in de praktijk hoort er bij ons bij. Natuurlijk krijg je ook ruim de tijd om te werken aan je stageopdracht. Zo krijg jij een goede indruk van het werk als accountant. En dat vinden wij belangrijk.

Wij zijn een landelijk opererende controlepraktijk gevestigd in Eindhoven. Doordat we per 1 januari 2023 een onderdeel zijn van Crowe Foederer zijn er nog meer mogelijkheden voor jou om te ontdekken wat echt bij je past!

De begeleiding
Als stagiair krijg je een stagebegeleider van ons kantoor. Dat is een accountant of opdrachtleider met veel ervaring. Hij of zij helpt je om van je stage een succes te maken en je te begeleiden bij het uitvoeren van je werk.

Ben jij Wijs genoeg?

Als jij het fijn vindt om te werken in een hecht team, dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij gaan informeel met elkaar om en borrelen regelmatig op vrijdagmiddag. Ook gaan we regelmatig iets leuks doen, niet verplicht om bij te wonen, maar wel leuk als je erbij bent. Wij doen gewoon en dat past bij onze klanten. Doe jij gewoon mee?

Kun je dan ook nog onderstaande vragen met 'ja' beantwoorden, dan pas je al helemaal in het profiel dat we zoeken:

  • Studeer jij momenteel aan een HBO instelling of universiteit?
  • Volg je de opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie (Finance & Control)?
  • En ben je ge├»nteresseerd om na je studie te gaan werken in de Accountancy?

De mogelijkheden om door te groeien
Na je stage kun je mogelijk bij ons aan de slag als Assistent Accountant. Door onze groei kunnen wij nieuwe talenten namelijk altijd gebruiken!

Ben je enthousiast?
Klik dan op onderstaande link om te solliciteren! Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Reggie Mutsers door een mail te sturen naar hr@wijsaccountants.nl. Bezoek onze website www.werkenbijwijs.nl voor een eerste indruk en alle contactgegevens.


Apply now